نی نی وبلاگنی نی وبلاگ، تا این لحظه: 13 سال و 10 ماه و 22 روز سن داره

اخبار و مقالات نی نی وبلاگ

نی نی وبلاگ؛ دنیای خاطرات کودک و خانواده

از چه روش هایی می توان بهترین وکیل خانواده را انتخاب کرد؟

1400/10/6 13:01
1,612 بازدید
اشتراک گذاری

رپورتاژ :

امروزه کمتر پیش می‌آید که کسی به نوعی درگیر پرونده های خانوادگی نبوده باشد، از این رو به دلیل تخصصی بودن مباحث حقوقی نیاز به یک وکیل خانواده یک ضرورت است. از این رو اشخاص علاقه مند هستند که پرونده های خانواده خود را به وکیل متخصص خانواده بسپارند. خانواده مهمترین نهاد اجتماعی است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است و  از لحاظ عرفی و حقوقی خانواده در پی ازدواج و نکاح فی ما بین زن و مرد شکل می‌گیرد. منظور از وکیل خانواده، متخصصین حقوقی هستند که در امور مربوط به قانون خانواده تخصص دارند و آن ها به مسائل حقوقی مانند طلاق، مهریه، حضانت رسیدگی می‌کند. از لحاظ حقوقی پرونده های خانواده دارای ظرافت و تکنیک های خاص خود می باشد و نیازمند داشتن وکیل متخصص خانواده با تجربه است.

ویژگی های وکیل خانواده

وکیل خانواده چه ویژگی هایی دارد؟

وکیل دعاوی خانواده باید اطلاعات حقوقی کافی داشته باشد و به رویه دادگاه های بدوی، تجدیدنظر، و دیوان عالی کشور آگاه باشد و همچنین به رویه قضایی آگاه و مسلط باشد. در مرحله اول وکیل خانواده با بررسی کلیه جوانب پرونده و تبادل نظر با تیم وکلای با تجربه نتیجه آن را به اطلاع موکل می‌رسانیم. وکیل خانواده در مرحله اول سعی در صلح و سازش بین زوجین خواهد نمود و در نهایت چنانچه امکان صلح و سازش وجود نداشته باشد به طرح دعوا اقدام می‌نماید و در تمام مراحل با مشاوره بسیار دقیق پرونده شما را در کوتاه ترین زمان ممکن با کسب بهترین نتیجه به پایان می‌رساند. بنابراین با انتخاب بهترین وکیل خانواده روند پیشرفت پرونده و احتمال موفقیت در پرونده بیشتر می‌باشد. سامانه هایی برای انتخاب و بررسی تخصص وکیل خانواده در ایران و خارج از ایران وجود دارد که می توانید از طریق آن ها بهترین و مجرب ترین وکیل خود را در دعاوی خانوادگی انتخاب نمایید. برخی از این سایت ها که در این حوزه به صورت تخصصی فعالیت می کنند می توان به سایت دادیاب که فعالیت خود را در ایران و سایر کشورها به صورت بین المللی شروع کرده اشاره نمود و سایت های مشابه این سامانه که در جایگاه جهانی فعالیت دارند می توان به سایت findlaw.com که بسیار قدرتمند و حرفه ای در این حوزه حاضر شده و همچنین سایت thelawyerportal اشاره کرد. می توانید از این سایت ها نیاز های خود را در همه حوزه های حقوقی به خصوص حقوق خانواده برطرف نمایید و بهترین وکیل خانواده را از این سایت ها انتخاب نمایید.

مهم ترین دعاوی حوزه خانواده

برخی از مهم ترین دعاوی که در حوزه خانواده مطرح می‌شوند شامل موارد زیر هستند :

  • مهریه : مهریه توافق مالی است که هنگام عقد نکاح فی مابین زوجین تعیین می گردد و نوعی الزام قانونی و شرعی است که مرد به پرداخت آن الزام می شود و ممکن است که به صورت عندالمطالبه یا عندالاستطاعه در نظر گرفته شود. ممکن است در عقد نکاح  مهریه تعیین نشود در چنین صورتی زوجین پس از توافق با یکدیگر نسبت به تعیین مهر توافق نمایند و چنانچه ضمن عقد سخن از مهر گفته نشود یا عدم استحقاق زوجه مهریه شرط شود زن پس از وقوع نزدیکی  مستحق دریافت مهر المثل است.
  • طلاق توافقی : به طلاقی گفته می‌شود که زوجین باید در خصوص مهریه، اجرت المثل، حضانت، نفقه و غیره با هم دیگر توافق داشته باشند. مانند این که زوجین توافق می‌کنند که زوجه  تمام یا بخشی از مهریه خود را ازای طلاق، به زوج بذل نماید. در این خصوص، تمامی توافقات بین زوجین در دادنامه طلاق قید خواهد شد و قابلیت اجرا و لازم الاجرا خواهد بود.
  • طلاق به درخواست زوجه : با توجه به این که در  قانون ایران حق طلاق با مرد است، گرفتن طلاق از جانب زن نیاز به اثبات  عسر و حرج می‌باشد مانند اعتیاد شوهر به نحوی که به اساس زندگی خلل وارد کند، محکومیت قطعی زوج بیش از 5 سال و یا امتناع زوج از پرداخت نفقه، سوء معاشرت و غیره. با توجه به این که طلاق به درخواست زوجه نیاز به مهارت و تجربه دارد. وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند روند طلاق را با توجه به علم و آشنایی رویه در دادگاه ها برای شما هموار کند.
  • طلاق به درخواست زوج : به گفته وکیل خانواده زوج می‌تواند با رعایت شرایط مقرر در قانون مدنی و پرداخت کلیه حقوق مالی زوجه مهریه، نفقه، اجرت المثل و شرط نصف دارایی در صورتی که در عقدنامه ذیل آن را امضاء نموده باشد در هر زمان برای طلاق اقدام نماید. مزایای داشتن وکیل خانواده در خصوص پرونده طلاق به درخواست زوج، مدت زمان آن است که حدوداَ 5 الی 6 ماه خواهد بود و نیاز به حضور زوج در هیچ کدام از مراحل دادرسی نیست و اجرای صیغه طلاق در دفترخانه بدون حضور زوج انجام خواهد شد.
  • نفقه : یکی دیگر از حقوق مالی زوجه نفقه است. دو شرط برای نفقه وجود دارد که شامل دائمی بودن عقد و تمکین کامل زن می‌شود. در صورتی که زوجه از زوج تمکین ننماید، زوج می‌تواند نسبت به طرح دعوای الزام به تمکین اقدام نماید و در صورتیکه زوجه تمکین ننماید وی مستحق دریافت نفقه نخواهد بود و همچنین زوج می‌تواند اقدام به ازدواج مجدد نماید. در عقد موقت نفقه همسر بر شوهر واجب نیست، مگر این که پرداخت نفقه شرط شود.
  • حضانت : موضوع دیگری که در دعاوی خانوادگی دارای اهمیت می‌باشد موضوع حضانت فرزند است. هنگامی که یک زن و شوهر جدا می شوند یکی از مشکل ترین مسائل برای حل و فصل باید این باشد که بعد از طلاق چه اتفاقی برای بچه ها می‌افتد و زوجین باید در مورد چگونگی مراقبت از فرزند توافق کنند. در قانون مدنی حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر است و از 7  سالگی به بعد حضانت با پدر می باشد. دختر در سن 9 سالگی و پسر در سن 15 سالگی از دایره حضانت خارج  و پس از آن خود فرزند می‌تواند برای زندگی نزد پدر یا مادر دارد.
  • شرط نصف دارایی : مسئله دیگری که در حوزه دعاوی خانوادگی دارای حائز اهمیت است شرط نصف دارایی است که زوج متعهد می‌شود هنگام طلاق تا نصف دارایی موجود که در زندگی مشترک به دست آورده به زن منتقل نماید. به گفته وکیل خانواده اعمال شرط نصف دارایی مندرج در سند ازدواج مشروط به شرایطی است؛ مانند درخواست طلاق از طرف زوجه نباشد، طلاق به دلیل سوء رفتار زوجه نباشد، دارایی در طول زندگی مشترک کسب شده باشد، دارایی به دست آمده موجود باشد.

مزایای مشاوره حقوقی توسط وکیل خانواده

مشاوره حقوقی توسط وکیل خانواده چه مزایایی دارد؟

مشاوره حقوقی قبل از انجام هر عمل حقوقی می‌تواند شما را از مشکلات متعدد احتمالی که ممکن است به وجود آید جلوگیری می‌نماید. بنابراین، قبل از طرح هر گونه دعوا یا دفاع از دعوا و به منظور جلوگیری از اتلاف وقت و هزینه حتما از مشاوره وکیل بهره مند شوید. در صورتی که پرونده به وکیل خانواده ارجاع شود تمام مراحل تقدیم دادخواست و پیگیری پرونده اعم از تقدیم دادخواست تا مرحله اجرای حکم  توسط وکیل متخصص خانواده انجام خواهد شد و نیاز به حضور موکل در هیچ یک از مراحل دادرسی نمی‌باشد، مگر آن که ضمن ابلاغ حضور موکل برای دادرسی الزامی باشد.

پسندها (0)
شما اولین مشوق باشید!

نظرات (0)