سوال و 9 جواب
(آخرین جواب : 94/3/19)شپشک برنج
سلام دوستان همسرم عادت داره که به اندازه ی مصرف یکساله در پاییز برنج میخره و من برنجها رو میذارم در یه قسمتی از کمد دیواری چون جای دیگه ای برای نگهداری ندارم چند وقته که شاهد شپشکای زیادی هستم از دوست و آشنا شنیدم که میشه لابلای برنج نمک ریخت یا از میخک استفاده کرد من چون خودم آلرژی شدیدی به برنج خشک دارم نمیتونم این راهکارها رو انجام بدم اگر لطف کنید در این مورد راهنمایی کنید تا به همسرم بگم تا انجام بده بعد سوال دیگه اینکه نمک باعث خرد شدن برنج نمیشه ؟
1394/3/18
#بحث های آزاد
#گونـــاگون
نی نی وبلاگی ام (ورود)
نی نی وبلاگی نیستم (ثبت نام)

همکارم سالهاست از این روش استفاده میکنه و برگ درخت گردو رو داخل یه توری میذاره که اگه خشک شد قاطی برنجها نشه و میگه اصلا شپشک نزده.ضمنا در کیسه هم باید بسته باشه

از قرار دادن برنج براي مدت زمان زیاد زیر نور و حرارت مستقیم آفتاب خوداري كرده چون باعث خردشدن و ترك خوردگي برنج مي گردد.