سوال و 27 جواب
(آخرین جواب : 93/8/21)دخترم مریض شده ...
دوستای گلم سلام . دخترم چند روزیه مریضه و خیییییییلی زیاد سرفه میکنه . به طوری که تا میره حرف بزنه سرفه امونش نمیده . تو خواب هم خیلی اذیت میشه . دکتر بردم و داره دارو مصرف میکنه . برای زود خوب شدنش اگه راهکاردیگه ای دارید بهم بگید لطفا .
یه خواهش دیگه هم دارم ازتون . 5 تا صلوات اول به نیت سلامتی کوچولوی خودتون بعدش برای اینکه بهار منم زود خوب بشه بفرستید . ان شالله هیچ وقت بیماری بچه های گلتون رو نبینید . آمین
یه خواهش دیگه هم دارم ازتون . 5 تا صلوات اول به نیت سلامتی کوچولوی خودتون بعدش برای اینکه بهار منم زود خوب بشه بفرستید . ان شالله هیچ وقت بیماری بچه های گلتون رو نبینید . آمین
1393/8/19
#کودک
#بيماریهای كودک
اگر بد غذا نیست آویشن و دم کنید با یه کوچولو نبات به اندازه یه نصفه فنجون بشه کافیه همون و بدین بخوره بهترین مرهم سرفه است
پونه هم همین خاصیت و داره و سرفه رو آروم میکنه اون و هم دم کنید و بدین بخوره
ان شاله زود خوب میشه این دم کرده ها که گفتم هر دو در مورد کیان خوب جواب میدن
فقط اگر شلغم نمیخوره براش سوپ درست کنید و توش چند تا شلغم رنده کنید اصلا معلوم نمیشه و بی درد سر خورده میشه
در مورد عسل و آبلیمو هم اگر عسل و با آب جوش و لیمو ترش مخلوط کنید خوشمزه میشه و اگر گلو درد هم داشته باشه با همون آروم میشه
ببخشید اگر دوباره اومدم و پر حرفی کردم راستش من انقدر از سرماخوردگی و سرفه بچه ها ناراحت میشم که دست خودم نیست .... گفتم هر چی بلدم بهتون بگم
در صورت داشتن عفونت شلغم می خرم و سر شلغم و می زنم و داخلش یه حفره ایجاد می کنم بعد داخل حفره عسل میریزم به مرور زمان عسل آب میندازه اون آب رو چند بار در روز به علیرضا میدم بخوره و خیلی تاثیر پذیره.
الان حدود یک هفته ای میشه که سرفه خشک می کنه ولی تب نداره و به نظر می رسه یک حساسیت فصلی باشه. چون هر سال در پاییز و بهار گرفتارش میشه. با روشن کردن مداوم دستگاه بخور تو خونه چند شب هست که سرفه هاش خیلی کم شده.
راهکارهای زیادی رو تا به حال برای درمان سرفه های خشک ناشی از حساسیت امتحان کردم و متاسفانه نتیجه نگرفتم .با این حال جوشوندۀ انجیر و بادام رو هم باید امتحان کنم و امیدوارم تاثیر داشته باشه آخه سرفه های مکرر بچه ها واقعا آزار دهنده ست.
ایشالا دختر شما و همۀ بچه ها همیشه در صحت و سلامت باشند.
در راستای درمان سرفه های خشک چند روز اخیر تو نت مطالبی پیدا کردم که تو کامنت بعدی میذارم و به نظرم خیلی مفید هست.
۱. داروهای خلط آور (اکسپکتورانت): اکسپکتورانت ها شاید شناخته شده ترین داروهای ضدسرفه در بازار هستند که به آنها «شربت سینه» هم گفته می شود. این داروها با رقیق کردن خلط، باعث دفع راحت تر آن می شوند. زمانی که سرفه ها خلط دار باشند، مصرف این گونه داروها توصیه می شود. تهیه شربت های اکسپکتورانت ساده، نیازی به نسخه ندارد و می توان آنها را به راحتی از داروخانه ها تهیه کرد اما تهیه بعضی از انواع آن که حاوی کدیین هستند، به نسخه پزشک نیاز دارد. یکی از معمولی ترین داروهای خلط آور «گایافنزین» است. البته شربت های اکسپکتورانت موجود در بازار، علاوه بر گایافنزین، حاوی یک ماده آنتی هیستامین (ضدحساسیت) و ضداحتقان هم هستند که باعث کم شدن ترشحات می شود. بعضی شربت های گیاهی نیز وجود دارند که عملکرد مشابهی دارند و باعث آبکی شدن خلط می شوند. از آن جمله می توان به شربت «ترسیان»، «تیمیان»، «تیمکس» و «برونکوتیدی» اشاره کرد. بیشتر این شربت ها از عصاره گیاه آویشن تهیه شده اند که آثار خلط آور و ضدسرفه خوبی دارد. داروی گیاهی دیگری به نام «پروسپان» نیز آثار مشابهی دارد. این دارو از عصاره برگ گیاه پیچک تهیه می شود و ضدسرفه خوبی است.
۲. داروهای سرکوب کننده مرکزی سرفه: معروف ترین این داروها «دکسترومتورفان» است. این دارو با اثر روی مرکز سرفه در بصل النخاع، باعث کم شدن سرفه بیمار می شود. دکسترومتورفان به اشکال شربت، قرص و قطره در داروخانه ها موجود است. نوع دیگری از این دارو «دکسترومتورفان پی» نام دارد که علاوه بر دکسترومتورفان، حاوی پسودوافدرین (یک ماده ضداحتقان) هم است. این داروها برای درمان سرفه های خشک و بدون خلط مناسب هستند و استفاده از آنها در سرفه های خلط دار، نه تنها اثری ندارد بلکه می تواند باعث باقی ماندن ترشحات در ریه شود و بیماری را طولانی تر کند.
۳. داروهای آنتی هیستامین (مانند دیفن هیدرامین، پرومتازین، کلرفنیرآمین): این داروها با کاهش آزادشدن هیستامین در بدن، باعث کم شدن ترشحات ریه و خلط می شوند. بیشتر داروهای سرماخوردگی حاوی آنتی هیستامین هستند.
۴. دکونژستان ها (ضداحتقان ها) مانند فنیل افرین و پسودوافدرین: این داروها باعث تنگ شدن عروق خونی در ریه ها و بینی می شوند و احتقان را کاهش می دهند. بیشتر داروهای سرماخوردگی هم حاوی ضداحتقان هستند.
۵. داروهای تسکین دهنده: در بسیاری موارد، می توان با استفاده از شیر ولرم، عسل، آبلیمو و بخور آب (یا اکالیپتوس) و دم کرده آویشن سرفه را کاهش داد. این روش ها به خصوص در سرفه خشک اثربخشی خوبی دارند. نوشیدن آب ولرم فراوان هم در مورد سرفه های خلط دار یکی از راه های رقیق کردن خلط و دفع راحت تر آن است که حتی در مواردی بیش از مصرف داروهای خلط آور توصیه می شود. این راه های تسکینی به خصوص در مورد کودکان بسیار باارزش هستند. پزشکان متخصص اطفال توصیه می کنند کودکان زیر ۶ سال از داروهای ضدسرفه استفاده نکنند چون زیان این داروها برای آنها بیش از منافعشان است.
۶. بی حس کننده ها و داروهای موضعی: برخی قرص های مکیدنی حاوی منتول، آثار ضدسرفه خوبی دارند. این قرص های مکیدنی را که گاهی آبنبات های سرد (cold candy) می نامند، باعث ضدعفونی شدن و تسکین گلو، حلق و حنجره می شوند. به علاوه، غرغره کردن بعضی شربت ها (مانند دیفن هیدرامین) به علت خاصیت بی حس کنندگی آنها باعث بهبود سرفه می شود. غرغره آب نمک ولرم نیز روش خوبی برای کاهش سرفه است.
بعضی داروها (مانند فنتول یا کامفر) نیز روی گلو یا سینه افراد بیمار زده و باعث تسکین سرفه می شوند.
( مامان ترنم : نمی دونم چرا با وجود اینکه با نام کاربری خودم جواب می دهم ، باز هم به اسم بابای ترنم ثبت میشه؟.... آخه بابا ها چی از مریضی بچه می دونند. ما مامان ها هستیم که خون دل می خوریم و دنبال درمانیم)
من هم دو تا گلام یک هفته همین جور بودن با انتی بیونیک هم خوب نشدن از داروخانه شربت گیاهی تیمکس گرفتم دو روز طبق دستور داخلش بهشون دادم راحت شدم گیاهی هم هست و عوارض نداره